Actic Sverige AB, Region 2

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träningVi grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på träningsmarknaden i Norden. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 gymanläggningar med ca 200 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Vi erbjuder träning inomhus, utomhus och digitalt genom gym, personlig träning, gruppträning och simning & bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. 

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 215 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Vill du coacha andra personliga tränare? Har du fallenhet för att leda andra människor och få dem att lyckas?

Beskrivning:

I tjänsten ingår coaching, vägledning, rekrytering och introduktion av personlig tränare på anläggningarna i Lund och Halmstad. Du tillsammans med platscheferna driver och ansvara för att anläggningarna når sina PT mål genom coaching av personliga tränare samt teambuilding och aktiviteter som driver flöde till personlig träning.

Meriterande erfarenheter

  • Ledarskap
  • Rekrytering
  • Coachning
  • Utbildning och föreläsning

Minimikrav

Licencierad personlig tränare eller motsvarande. Ex. Sportsclub education, Eleiko, The Academy, S.A.F.E, eller påvisat kontinuerlig vidareutbildning inom personlig träning. Vi ser gärna att du arbetat minst ett år som personlig tränare på heltid motsvarande 120H/månad.

Vi ser gärna att du är bosatt i Lund eller Halmstad. 

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #‎ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lund
Län Skåne län
Land Sverige
Referensnummer 2019/129
Kontakt
  • Caroline Räihä, 08-51921100
Publicerat 2019-05-08
Sista ansökningsdag 2019-06-08

Tillbaka till lediga jobb