Actic Sverige AB, HK, Supportfunktionen

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 170 anläggningar och över 210 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

Vill du utvecklas? Ingå i ett team? Då är Actic rätt för dig! Vi är många, men vill bli fler! De senaste tre åren har vi fördubblat efterfrågan på personlig träning på Actic runt om i Sverige.

Vi söker dig som:

  • Vågar vara personlig i mötet med våra medlemmar
  • Tar ansvar för medlemmarnas träning och deras mål
  • Vill inspirera hela Sveriges befolkning till ett hälsosammare liv
  • Är aktiv och vill bli bäst på personlig träning

Vad erbjuder vi:

Actic & www.sportsclubeducation.se har skapat en PT-utbildning till just dig för endast 12 500kr (Värde 65 000kr). Det kommer endast vara 25 platser tillgängliga, och utbildningen hålls i Stockholm. Den startar 2017-07-01 på distans i 6 veckor, för att sedan starta igång med fysiska träffar den 15 Augusti. Efter utbildningen är du garanterad jobb inom Actic och det enda kravet från vår sida är att du sedan jobbar 1 000 PT timmar hos oss.

Låter detta intressant för dig eller någon bekant? Ansök så ifall nu!

Har du några frågor eller funderingar, kontakta adam.farhoumand@actic.se  Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen #‎ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

Varmt välkommen med din ansökan.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 201706
Löneform Rörlig lön
Antal lediga befattningar 25
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2017/159
Kontakt
  • Adam Farhoumand, 08-51921100
Publicerat 2017-05-30
Sista ansökningsdag 2017-06-28

Tillbaka till lediga jobb