Actic Sverige AB, Region 5, Actic Fjärås

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 anläggningar med 227 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Erbjudandet innefattar både gymträning, personlig träning, gruppträning och bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic har huvudkontor i Solna, drygt 800 heltidsanställda och en nettoomsättning under 2019 om 952 miljoner kronor. Koncernen leds av VD Anders Carlbark. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. Läs gärna mer om oss på www.actic.se 

Actic är en ledande friskvårdskedja med ca 168 anläggningar och över 230 000 medlemmar fördelat på Sverige, Norge, Finland, Tyskland och Österrike. Sverige är den enskilt största marknaden för Actic med ca 170 000 medlemmar fördelat på över 100 träningsanläggningar från Ystad i söder till Kiruna i norr. Vårt fokus ligger på att skapa ett friskare samhälle genom att inspirera och engagera alla människor till en bättre hälsa och ökat välmående. Vi tillhandahåller bra förutsättningar för träning i välutrustade träningsanläggningar och välutbildade instruktörer som hjälper våra medlemmar att nå sina mål. Läs gärna mer på www.actic.se

 

Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Älskar du att stå i centrum och vågar bjuda på dig själv? Då är du den vi söker!

 Vi söker ledare i kondition, styrka och dansklassser.   

Beskrivning av arbetet

Gruppträningsinstruktören ska aktivt och personligt inspirera våra medlemmar till att nå sina träningsmål genom gruppträning, varje träningstillfälle ska göra skillnad. Arbetet innebär att förbereda och genomföra gruppträningspass för våra medlemmar. Gruppernas storlek varierar.

Utbildning och/eller erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är meriterade men inget krav.

Vi söker dig som är:

  • Pedagogisk
  • Brinner för att förmedla träningsglädje
  • En stjärna i gruppträningssalen
  • Social, ansvarsfull, målmedveten och har energi

Arbetstid

Både dagtid, kvällstid och helger. Låg- och högsäsong.

Tidigare utbildningar är meriterande. Är du vår nästa stjärna eller känner någon så tveka inte kontakta oss. Vi söker efter instruktörer inom alla kategorier av pass.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde snarast
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad Vid behov
Ort Fjärås
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2016/386
Kontakt
  • Vanja Björksiöö platschef , 0702-152941
Publicerat 2016-11-25
Sista ansökningsdag 2016-12-31

Tillbaka till lediga jobb